Здравейте колеги.Интересуваме има ли врътки за регулиране на халогените на нашите бегачки? Мойте светят буквално на метър пред колата и ме дразнят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Регулират ли се халогените
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеЗдравейте колеги.Интересуваме има ли врътки за регулиране на халогените на нашите бегачки? Мойте светят буквално на метър пред колата и ме дразнят.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеПри мен пък диагонално разположените са за захващане а третото е за реглаж
Comment
-
Ама не си правете халогените да светят на пред като къси светлини.
Халогените осветяват отстрани, банкет, маркировка.
Напред светят метър два не повече.
Не си мислете, че като има мъгла и сте ги направили да светят на пред ще виждата по-добре.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеАма не си правете халогените да светят на пред като къси светлини.
Халогените осветяват отстрани, банкет, маркировка.
Напред светят метър два не повече.
Не си мислете, че като има мъгла и сте ги направили да светят на пред ще виждата по-добре.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеТочно токо си е.Тия фарове са за да те виждат теб, не ти да виждаш. Някой замислял ли се е защо фарове за мъгла има и отзад
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеТия фарове са за да те виждат теб, не ти да виждаш. Някой замислял ли се е защо фарове за мъгла има и отзад
затова са и на отделни ключове - не на общ...
А за регулацията - знам че единият винт е за това, но никога не съм пробвал да регулирам нещо! Иначе сменях стъкло на халоген.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от ka4o Покажи съобщениекак си сменил стъклото на халогена/Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от ka4o Покажи съобщениекак си сменил стъклото на халогена/Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщениеСрещу 35 лв с нов халоген. Стъклото е не е обикновенно , а кварцово че се пече на висока температура. Няма кой да ти направи стъклото , а и да има ще е на цената на цял фар 2ра младост
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеЕ,никиой не каза със сигурност кой винт точно е за реглажа.
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеПри мен пък диагонално разположените са за захващане а третото е за реглажAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment